Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Razer geeft specificaties Project Fiona Windows 8 gaming tablet vrij

Geschreven door
Geplaatst op12 december 2012, 13:30 CategorieGaming

We hebben het al sinds begin dit jaar over de Project Fiona gaming tablet van het bedrijf Razer maar ondanks alle beloften en verwachtingen is de tablet nog steeds niet te koop. Afgelopen oktober peilde Razer de interesse in Project Fiona op Facebook en besloot daarna de tablet in productie te nemen, rekening houdend met de wensen van geïnteresseerden.

Wederom via Facebook, waar fans hun wensen en eisen duidelijk mochten maken, laat het bedrijf deze week weten wat we van de Project Fiona Windows 8 gaming tablet kunnen verwachten. Razer’s CEO, Min-Liang Tan, laat weten dat het bedrijf gekeken heeft naar wat de ‘community’ graag wil zien, onder meer wat betreft de processor, het gewicht en grootte, en de specificaties daarop gebaseerd heeft. Project Fiona moet innovatieve hardware combineren met optimale gaming prestaties. De uiteindelijke specificaties van de tablet zijn als volgt;

  • Een Intel core i5 of Core i7 processor
  • Een mid-range grafische chip met ondersteuning voor minimaal 720p weergave
  • Ongeveer twee keer het gewicht en de dikte van Apple iPad
  • Een controller die afneembaar is
  • Een prijs die tussen de 1.299 en 1.499 dollar ligt

Helaas is het nog steeds niet duidelijk wanneer men de Project Fiona tablet op de markt wil brengen en wat de officiële naam gaan worden. Aangezien we de tablet voor het eerst tijdens CES 2012 tegenkwamen zien we hopelijk tijdens CES 2013 de uiteindelijke versie.

Via: Engadget

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.