Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Regionale omroepen lanceren applicaties voor Android tablets

Geschreven door
Geplaatst op14 december 2012, 15:50 CategorieAndroid

Met de alsmaar groeiende populariteit van tablets kunnen de regionale omroepen natuurlijk niet achterblijven met hun eigen applicatie voor Android tablets. Nadat eerder al een iPhone en Android smartphone applicaties en applicaties speciaal voor de iPad ontwikkeld werden zijn er deze week applicaties van de regionale omroepen voor Android tablets gelanceerd.

Android tablet apps regionale omroepen

Ontwikkelaar Peperzaken heeft deze week twaalf applicaties voor de regionale omroepen gelanceerd. De applicaties zijn in samenwerking met alle omroepen gemaakt en zijn qua uiterlijk dus grotendeels hetzelfde. Het bedrijf heeft namelijk voor één framework gekozen en voor elke omroep kleine aanpassingen gemaakt. Ook komen de Android tablet apps qua design grotendeels overeen met de iPad varianten. Met de applicaties krijg je toegang tot onder meer nieuws, reeds uitgezonden programma’s, live TV uitzendingen, radio en audiofragmenten.

Inmiddels is de Android tablet applicatie van twaalf regionale omroepen gratis te downloaden uit de Google Play Store. Alleen de applicatie van Omroep Flevoland ontbreekt nog maar deze zal volgens Peperzaken binnen niet al te lange tijd in de Play Store verschijnen.

Downloaden

 • Omroep Brabant
 • L1
 • RTV Utrecht
 • Omroep Friesland
 • RTV Noord-Holland
 • RTV Rijnmond
 • Omroep West
 • Omroep Gelderland
 • RTV Drenthe
 • RTV Noord
 • RTV Oost
 • Omroep Zeeland
 • Delen:

Gerelateerde berichten

Reacties

 1. Ruud
  14 december, 2012 om 16:56

  RTV Utrecht app niet compatible met een Galaxy SII en Xperia Ray, allebei Android 4.0.4. #Waardeloos

 2. Ruud
  14 december, 2012 om 16:57

  Ik zie nu pas dat het alleen voor tablets is… Wel jammer, maar niks gezegd! :)

 3. Daan
  16 december, 2012 om 11:49

  mmmm ff checke.

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.