Review: iPad mini slim cover van TabCovers

22 december 2012 1 Minuut 16 Reacties
tabcovers-ipad-mini-slim

Na een paar dagen leuk wat covers weggeven te hebben is het vandaag toch echt tijd om de laatste review en actie aan te kondigen. In deze video kijk ik naar de iPad mini slim cover van Tabcovers.nl en natuurlijk geven we deze case ook weer weg. Maar we geven tegelijkertijd ook nog eens de grotere versie voor de iPad 2, 3 en 4 weg, dus lees verder en doe mee!

Video

Het is wat overdreven om nog een keer deze cover te reviewen, omdat dit model nu al een paar keer voorbij is gekomen. Maar in het kort: Deze cover biedt bescherming voor de voor- en achterkant en heeft een goede mediapositie die erg stabiel is, vooral bij gebruik op bed of bank.

Het materiaal is een kunstleer maar voelt prettig aan een heeft een fijne structuur. Voor de iPad mini is het erg jammer dat de uitsparingen niet helemaal perfect zijn. De aan/uit knop en camera zijn niet niet helemaal perfect uitgelijnd, maar wel zo goed dat het volledig bruikbaar is (zowel camera als knop). De case kan niet helemaal plat dubbel gevouwen worden en dat is ook jammer, maar de qua bescherming is het echt een heel fijn en stevige hoes. Ook is tijdens gebruik van de iPad mini in deze hoes erg makkelijk om goede grip te krijgen op de iPad mini omdat je een vinger achter een gebogen stuk plastic kan zetten, een stuk plastic die de cover tijdens vervoer strak op z’n plaats houdt.

De case is voor 19,95 euro te koop bij tabcovers.nl en biedt voor dat geld gewoon prima bescherming en een handige stand positie.

Weggeefactie

We geven samen met tabcovers.nl deze cover weer weg maar doen ook meteen een cover van hetzelfde type voor de grotere iPad weg. Laat een reactie achter onder dit artikel met welke cover jij graag zou winnen (groot of klein) en wie weet maken we jouw morgen als winnaar bekend. Meedoen kan tot 12:00 morgenochtend.

UPDATE: Winnaars bekend

En de winnaars van de cover zijn:

  • Wim
  • Thomas

De winnaars krijgen van Martijn een mail voor verdere afhandeling. Gefeliciteerd en bedankt voor het meedoen.

Reacties (16)