Review: Jisoncase cases voor de iPad mini

05 december 2012 1 Minuut 3 Reacties
Jisoncase-ipad-mini

Waar ik vorige week al een review van Jisoncase cases voor de iPad 2/3 en 4 kon maken moest ik iets langer wachten op de variant voor Apple’s nieuwste en kleinste iPad, de iPad mini. Vandaag kijk ik naar de Jisoncase cases voor de iPad mini.

Video

Materiaal

Net als bij de grotere variant heb ik hier een echte leren (bruin) en kunstleren variant van de Jisoncase voor iPad mini liggen. Het echte leer is van prima kwaliteit al lijkt het wel wat gevoelig voor beschadigingen te zijn (wat eigenlijk ook wel weer mooi is) en het kunstleer is van een dergelijk goede kwaliteit dat – hoewel duidelijk geen leer – ik het gewoon mooi zou durven noemen.

Alle poorten beschikbaar en buttons bruikbaar

Er zijn in deze cases uitsparingen voor speakers, microfoon, koptelefoon aansluiting en de camera. Deze uitsparingen zitten op de plek waar je ze mag verachten en alles is dus goed bruikbaar. Wel zijn de uitsparingen voor zowel de koptelefoon aansluiting als de dockconnector niet heel ruim te noemen, wat je eventueel in de problemen kan brengen met grotere aansluitingen zoals een DJ koptelefoon plug of een verloopstukje voor de lightning naar 30-pin connector.

Net als bij de grotere versie heeft Jisoncase ervoor gekozen om zowel de volumerockers als aan/uit knop bedekt te houden. Bedekt dus met leer (of kunstleer) maar doordat er in de plastic binnenkant wel ruimte is gemaakt zijn de buttons nog wel bruikbaar. Iets meer bescherming en een wat strakker design voor net iets lastiger bruikbare knoppen.

Reacties (3)