Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Samsung begint uitrol Android 4.1.2 Jelly Bean voor de Galaxy Note II

Geschreven door
Geplaatst op11 december 2012, 15:48 CategorieAndroid

De Samsung Galaxy Note II is één van de meest populaire smartphones van dit moment, maar is zelfs voor mensen die op zoek zijn naar een mobiele tablet een interessante optie. Het toestel, door zijn formaat ook wel een phablet genoemd, draait standaard op Android 4.1 Jelly Bean maar Samsung rolt binnenkort Android 4.1.2 uit waarmee enkele nieuwigheden geïntroduceerd worden.

Samsung is in een aantal landen al van start gegaan met de uitrol van Android 4.1.2 Jelly Bean maar in Nederland lijkt de update nog even op zich te laten wachten. Gebruikers van een Samsung Galaxy Note II kunnen een klein aantal verbeteringen en nieuwigheden verwachten, met name in de TouchWiz interface van Samsung. Zo heeft Samusng nieuwe elementen aan het notificatievenster toegevoegd, kan het notificatievenster aangepast worden, kan de Multi View functie uitgezet worden, moet browsen vloeiender gaan en is er een nieuw effect aan het lockscreen toegevoegd.

Beschikbaarheid

De Android 4.1.2 Jelly Bean update wordt momenteel in onder meer Polen en Zweden uitgerold. Wanneer de update Over The Air (automatisch) aangeboden zal worden aan Nederlandse gebruikers is nog niet duidelijk. Ook is nog niet bekend wanneer Samsung de Android 4.2 Jelly Bean, de nieuwste versie van Android, update zal uitrollen.

Via: Sammobile

 • Delen:

Reacties

 1. ajvbecon
  11 december, 2012 om 17:07

  Maar nog steeds niet voor de eerste generatie galaxy note? :(

  • Martijn Chel
   11 december, 2012 om 17:25

   Die komt er aan! Nog even geduld.

 2. ajvbecon
  11 december, 2012 om 18:47

  Ooohw okay! Maar althans bedankt! :D

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.