Samsung begint uitrol Android 4.1.2 Jelly Bean voor de Galaxy Note II

11 december 2012 1 Minuut 3 Reacties
Galaxy-Note-2-foto-top

De Samsung Galaxy Note II is één van de meest populaire smartphones van dit moment, maar is zelfs voor mensen die op zoek zijn naar een mobiele tablet een interessante optie. Het toestel, door zijn formaat ook wel een phablet genoemd, draait standaard op Android 4.1 Jelly Bean maar Samsung rolt binnenkort Android 4.1.2 uit waarmee enkele nieuwigheden geïntroduceerd worden.

Samsung is in een aantal landen al van start gegaan met de uitrol van Android 4.1.2 Jelly Bean maar in Nederland lijkt de update nog even op zich te laten wachten. Gebruikers van een Samsung Galaxy Note II kunnen een klein aantal verbeteringen en nieuwigheden verwachten, met name in de TouchWiz interface van Samsung. Zo heeft Samusng nieuwe elementen aan het notificatievenster toegevoegd, kan het notificatievenster aangepast worden, kan de Multi View functie uitgezet worden, moet browsen vloeiender gaan en is er een nieuw effect aan het lockscreen toegevoegd.

Beschikbaarheid

De Android 4.1.2 Jelly Bean update wordt momenteel in onder meer Polen en Zweden uitgerold. Wanneer de update Over The Air (automatisch) aangeboden zal worden aan Nederlandse gebruikers is nog niet duidelijk. Ook is nog niet bekend wanneer Samsung de Android 4.2 Jelly Bean, de nieuwste versie van Android, update zal uitrollen.

Via: Sammobile

Reacties (3)