Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Samsung bevestigt Android 4.1 en Multi Window voor de Galaxy Note

Geschreven door
Geplaatst op28 december 2012, 0:29 CategorieAndroid

Er gingen al weken geruchten over maar Samsung heeft gisteren officieel bevestigd dat de eerste generatie Galaxy Note voorzien zal worden van Android 4.1 Jelly Bean. Het toestel zal veel van de nieuwe functies die op de Galaxy Note II te vinden zijn ook krijgen, waaronder de Multi Window mogelijkheid waarbij twee apps naast elkaar of onder elkaar gebruikt kunnen worden.

Android 4.1 Jelly Bean met Premium Suite

De Galaxy Note zal begin 2013 een update naar Android 4.1 Jelly Bean krijgen. Samsung heeft een pagina gepubliceerd waarop alle nieuwe features en functies uiteen gezet zijn. Nieuwe functies binnen de zogenaamde ‘Premium Suite’ zijn onder meer Popup Note en Popup Video waarmee notities en video’s in een zwevend vensters weergegeven kunnen worden, de Air View functie waarmee de S-Pen stylus als ‘hover’ cursor gebruikt kan worden, en nieuwe apps als Paper Artist en Easy Clip. Met de komst van Android 4.1.2 Jelly Bean wordt overigens ook de persoonlijke Google Now assistent toegevoegd.

Veel van de nieuwe functies die op de tweede generatie Galaxy Note II te vinden zijn komen dus naar de eerste generatie. Benieuwd naar onze ervaringen met deze functies? Bekijk dan onze uitgebreide review video van de Galaxy Note II waarin we de functies uitlichten.

De update wordt begin 2013 uitgerold en zal automatisch aangeboden worden aan gebruikers van een Galaxy Note.

 

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.