Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Samsung en ASUS tonen teasers voor CES 2013

Geschreven door
Geplaatst op10 december 2012, 11:40 CategorieHardware

2012 zit er al bijna weer op en dus kunnen we vooruitblikken naar wat 2013 ons zal gaan brengen op het gebied van tablets. De eerste belangrijke nieuwtjes en nieuwe producten kunnen we volgend jaar al snel verwachten want op 8 januari gaat de Consumer Electronics Show 2013 van start in Las Vegas. Alle grote merken zijn aanwezig en zullen veel nieuwe producten lanceren.

CES 2013: Samsung en ASUS

Samsung en ASUS zijn twee van de bestverkopende tabletfabrikanten en kunnen natuurlijk tijdens CES 2013 niet ontbreken. Beide fabrikanten hebben inmiddels een teaser gepubliceerd waarin op een abstracte manier getoond wordt wat we tijdens de beurs allemaal kunnen verwachten. Bovenstaande afbeelding is van ASUS en hier zien we verschillende apps en diensten uitgelicht die samen een ‘8’ vormen. Dit kan inhouden dat ASUS CES 2013 aangrijpt om onder meer haar Vivo Tab en Transformer Book tablets (opnieuw) te presenteren en wellicht ook nieuwe modellen met een vriendelijker prijskaartje aan te kondigen.

Samsung heeft onderstaande video gepubliceerd waaruit we iets minder kunnen halen. Samsung focust zich in de video waarschijnlijk op de complete line-up die op CES 2013 getoond wordt, waaronder tablets. In de video komen woorden als ‘Innovation’, ‘Design’, ‘Dreams’ en ‘Something New’ naar voren wat in ieder geval aangeeft dat Samsung vol inzet op de beurs en de kans groot is dat we nieuwe en interessante producten gaan zien.

 • Delen:

Reacties

 1. Daan
  10 december, 2012 om 16:15

  Altijd leuk….WEER WAT NIEUWS ! :-)
  Ja windows tablet moeten goedkoper…
  Als het goed komt er ook een nieuwe nvidia uit..
  Meer tablets met hogere resolutie zou niet verkeerd zijn :-)
  Ik ben vooral benieuwd naar asus…ze hebben immers een belofte gemaakt naar apple ;-) !

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.