Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Samsung Galaxy Tab tablets volgend jaar mogelijk in het rood te koop

Geschreven door
Geplaatst op17 december 2012, 16:14 CategorieHardware

Samsung heeft het afgelopen jaar weer een hele berg tablets gelanceerd waarvan de meesten zowel in het wit als in het zwart/grijs verkocht werden. Daarbij heb je keuze uit verschillende hoeveelheden opslaggeheugen en een Wifi-only of Wifi + 3G model. Dat lijkt nog niet voldoende keuze en daarom komt Samsung volgend jaar mogelijk met een extra kleur.

Galaxy Tab tablets in het rood

Volgens bronnen van Sammobile komt Samsung begin 2013 met nieuwe versies van de reeds gelanceerde Galaxy Tab 2 (10.1), Galaxy Tab 2 (7.0) en de Galaxy Note 10.1. Het enige verschil met de huidige versies zou de kleur zijn. De nieuwe modellen zouden namelijk zijn afgewerkt in een ‘Red Garnet’ kleur. Dit gerucht is nogal apart en de bijbehorende afbeelding is wat onscherp en eenvoudig te bewerken. Dit samen zorgt ervoor dat we het bericht maar met een flinke korrel zout nemen.

We kunnen wel alvast peilen of het aan zou slaan; zou jij interesse hebben in een rode Samsung Galaxy Tab 2 of Glaaxy Note 10.1 tablet? Wellicht voor Valentijnsdag?

Alle Samsung tablets

Een overzicht van alle tablets die Samsung in Nederland gelanceerd heeft vind je in onze tablet database.

   • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.