Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

‘Samsung werkt aan 13.3 inch tablet met keyboard dock’

Geschreven door
Geplaatst op3 december 2012, 17:39 CategorieAndroid

Afgelopen zondag dook er al informatie op dat Samsung zou werken aan een 7 inch Galaxy Note 7 tablet maar het blijft als we de geruchten mogen geloven niet bij deze nieuwe tablet. In recente berichten wordt namelijk gesproken over een goedkopere versie van de Galaxy Note II smartphone voor de Europese markt en een 13.3 inch tablet met keyboard dock.

Goedkopere Galaxy Note II

Volgens Sammobile heeft Samsung diverse interessante nieuwe producten in ontwikkeling. De eerste zou een goedkopere versie van de populaire Galaxy Note II phablet zijn die speciaal gericht is op de Europese markt. Dit model is volgens de bronnen van het verhaal voorzien van mindere specificaties dan de Galaxy Note II en zou ook de geavanceerde S-Pen verliezen om tegen een goedkopere prijs in de markt gezet te worden. Samsung zou met dit toestel het gemak van een groter display voor meer mensen beschikbaar willen stellen.

13.3 inch tablet met keyboard dock

Daarnaast zou Samsung werken aan een tablet met een formaat van maar liefst 13.3 inch. Toch is dat niet het enige interessant en opvallende want Samsung zou met deze tablet de concurrentie aan willen gaan met de Transformer series van ASUS. Het toestel zou dus uitgerust worden met een volwaardig QWERTY keyboard dock. Het is echter niet duidelijk of de tablet zal draaien op Android of het Windows 8 besturingssysteem. Android lijkt waarschijnlijker aangezien Samsung onlangs al de ATIV Smart PC tablets met keyboard dock en Windows 8 gelanceerd heeft.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.