Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Slice Keyboard: Een nieuwe manier van typen op je Android tablet

Geschreven door
Geplaatst op6 december 2012, 12:58 CategorieAndroid

Dat het typen middels het huidige on-screen keyboard op tablets niet ideaal is blijkt wel uit de grote hoeveelheid nieuwe manieren om te typen die de laatste tijd voorbij komen. Eerder kwamen we het vreemde maar interessante ASETNIOP keyboard al tegen en vandaag kijken we naar het Slice Keyboard dat er eerlijk gezegd nog veel ingewikkelder uitziet.

Slice Keyboard voor Android

Het idee van het Slice Keyboard voor Android tablets is dat je beide handen comfortabel kunt plaatsen en vaste plekken toegewezen krijgt waar je vingers het scherm raken. Er zijn drie zogenaamde ‘support’ posities waar je een vinger op kunt leggen. Vervolgens verschijnt er bij de betreffende positie een wiel met met toetsen die je kunt aanslaan met je overige vingers. Functies als enter, Shift en Delete zijn eenvoudig toegankelijk via de zijkant van het scherm. Wanneer je twee keer ‘tapt’ op de Shift-toets krijg je symbolen en andere functies te zien.

Het klinkt wellicht wat ingewikkeld en kijkend naar onderstaande video is dat het ook. Volgens de maker moet het echter intuïtief en snel typen mogelijk maken.

Downloaden

De applicatie werkt op Android tablets met een formaat van 7 inch of groter en kan in de vorm van een demo game waarin je het keyboard gebruikt om een ruimteschip te besturen al gedownload worden uit de Google Play Store.

  • Delen:

Reacties

  1. sjeun
    07 december, 2012 om 9:47

    Dit ziet er zeker ingewikkeld uit zeg! vooral met het gamen. lijkt me helemaal niets!

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.