Tablets Magazine trakteert: Drie Samsung Galaxy Tab 2 (10.1) tablets

09 december 2012 1 Minuut 16 Reacties
Galaxy-Tab-2jaar-actie

We vieren deze week onze tweede verjaardag en dat kunnen we natuurlijk niet ongemerkt voorbij laten gaan. We bouwen een feestje en daar mag iedereen van meegenieten. Deze week geven we daarom elke dag een product weg, van tablets tot accessoires voor tablets. Vandaag zijn we toe aan de hoofdprijs; drie Samsung Galaxy Tab 2 (10.1) tablets met 3G module!

Samen met onze advertentiepartner IMNetworks.nl geven we maar liefst drie Samsung Galaxy Tab 2 (10.1) tablets ter waarde van in totaal 1.200 euro weg. De tablet zijn allemaal uitgerust met 16GB aan opslaggeheugen en een 3G module voor mobiel internet onderweg. Verder beschikken de tablet over een 10.1 inch display met een resolutie van 1.280 bij 800 pixels, een dual-core processor, een USB poort, twee camera’s, Bluetooth, een microSD card reader en Android 4.0 Ice Cream Sandwich als besturingssysteem.

Meer informatie vind je in onze review van de Samsung Galaxy Tab 2 (10.1).

Dat is echter niet alles want elke tablet die we weggeven wordt voorzien van een luxe cover van Tabcovers.nl. Deze cover beschermt je tablet en biedt daarnaast verschillende posities om je tablet in te plaatsen.

Je kunt kans maken op een van de drie Samsung Galaxy Tab 2 (10.1) tablets door mee te doen met de actie via onderstaande link. De inschrijving voor dit product eindigt vanavond om 24.00. Morgen worden de winnaars bekendgemaakt.

Doe nu mee met de actie

Reacties (16)