Tablets Magazine trakteert: Point of View ProTab 3 XXL IPS

02 december 2012 1 Minuut 5 Reacties
2-jaar-ProTab-3-XXL-IPS

We vieren deze week onze tweede verjaardag en dat kunnen we natuurlijk niet ongemerkt voorbij laten gaan. We bouwen een feestje en daar mag iedereen van meegenieten. Deze week geven we daarom elke dag een product weg, van tablets tot accessoires voor tablets. Vandaag maak je kans op de Point of View ProTab 3 XXL IPS tablet met Android 4.1 Jelly Bean.

Samen met Point of View geven wij vandaag de Point of View ProTab 3 XXL IPS tablet ter waarde van 249 euro weg. Deze tablet beschikt onder meer over een 10 inch IPS display met een resolutie van 1.280 bij 800 pixels en een 16:10 beeldverhouding. Verder is de tablet uitgerust met een dual-core Cortex A9 processor met een kloksnelheid van 1.6GHz, een quad-core Mali 400 grafische processor, 1GB aan DDR3 werkgeheugen, 8GB aan intern opslaggeheugen en een microSD card reader om het geheugen mee uit te breiden. De tablet draait op Android 4.1 Jelly Bean.

Meer informatie vind je in onze review van de ProTab 3 XXL IPS.

Je kunt kans maken op de ProTab 3 XXL IPS door mee te doen met de actie via onderstaande link. De inschrijving voor dit product eindigt vanavond om 24.00. Morgen wordt de winnaar bekendgemaakt.

Doe nu mee met de actie

Reacties (5)