Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Tablets Magazine trakteert: Twee EGOsketch sleeves

Geschreven door
Geplaatst op5 december 2012, 0:00 CategorieActies

We vieren deze week onze tweede verjaardag en dat kunnen we natuurlijk niet ongemerkt voorbij laten gaan. We bouwen een feestje en daar mag iedereen van meegenieten. Deze week geven we daarom elke dag een product weg, van tablets tot accessoires voor tablets. Vandaag maak je kans op één van de twee EGOsketch sleeves voor de iPad, iPad Mini of diverse Android tablets.

Samen met EGOsketch geven wij vandaag twee sleeves ter waarde van 49 euro per stuk weg. EGOsketch biedt de mogelijkheid persoonlijke hoezen voor diverse Android tablets, de iPad 3/4 en de iPad Mini te ontwerpen. Op de website van het bedrijf kun je volledig naar eigen wens sleeves ontwerpen. In de design tool kun je zelf afbeeldingen uploaden, en teksten en achtergrondkleuren toevoegen. Meer informatie over het ontwerpen van een EGOsketch sleeve vind je in dit artikel.

Bij EGOsketch bepaal jij hoe jouw tablet accessoires eruit zien! Wil jij een Sleeve met een foto, afbeelding of tekst? Het is allemaal mogelijk bij EGOsketch!

Je kunt kans maken op één van deze twee sleeves door mee te doen met de actie via onderstaande link. De inschrijving voor deze producten eindigt vanavond om 24.00. Morgen worden de winnaars bekendgemaakt.

Doe nu mee met de actie

  • Delen:

Gerelateerde berichten

Reacties

  1. Ronnie
    05 december, 2012 om 6:36

    Het lijkt wel Sinterklaas met deze mooie en leuke acties!

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.