Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Tablets Magazine trakteert: Vier Jisoncases voor de iPad en iPad Mini

Geschreven door
Geplaatst op7 december 2012, 9:58 CategorieActies

We vieren deze week onze tweede verjaardag en dat kunnen we natuurlijk niet ongemerkt voorbij laten gaan. We bouwen een feestje en daar mag iedereen van meegenieten. Deze week geven we daarom elke dag een product weg, van tablets tot accessoires voor tablets. Vandaag maak je kans op één van de vier Jisconcases voor de iPad of iPad Mini.

Samen met Jisoncase.nl geven wij vandaag vier cases voor de iPad Mini en iPad 2/3/4 weg. Deze cases zijn gemaakt van premium materialen, beschikken over een ergonomisch design en bieden optimale bescherming. We mogen vier cases weggeven, twee voor de iPad 2/3/4 en twee voor de iPad Mini. Voor beide producten: één premium leren handgemaakte case (bruin) en één nepleren handgemaakte case (zwart).

Bekijk ook onze reviews van deze cases.

Je kunt kans maken op een van de vier cases door mee te doen met de actie via onderstaande link. De inschrijving voor deze producten eindigt vanavond om 24.00. Morgen wordt de winnaar bekendgemaakt.

Doe nu mee met de actie

  • Delen:

Gerelateerde berichten

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.