Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Tablets Magazine trakteert: Yarvik TAB364 GoTab Gravity

Geschreven door
Geplaatst op6 december 2012, 0:09 CategorieActies

We vieren deze week onze tweede verjaardag en dat kunnen we natuurlijk niet ongemerkt voorbij laten gaan. We bouwen een feestje en daar mag iedereen van meegenieten. Deze week geven we daarom elke dag een product weg, van tablets tot accessoires voor tablets. Vandaag maak je kans op de Yarvik TAB364 GoTab Gravity Android tablet.

Samen met take IT now geven wij vandaag de Yarvik TAB364 GoTab Gravity ter waarde van 111,00 euro weg. Deze tablet beschikt over een 8 inch display en draait op Android 4.0 Ice Cream Sandwich. Verder is de tablet uitgerust met onder meer een resolutie van 800 bij 600 pixels, een 1.2GHz Boxchip A10 Cortex A8 processor, 512MB aan RAM geheugen, een VGA camera aan de voorzijde, Wifi ondersteuning, een mini USB en een mini HDMI aansluiting. Het opslaggeheugen van de tablet is 4GB maar kan wel middels de microSD card reader uitgebreid worden met maximaal 32GB.

Meer informatie vind je op de productpagina van de Yarvik TAB364 GoTab Gravity.

take IT now feliciteert Tablets Magazine met het 2 jarige jubileum. Om dit extra te vieren stellen wij een Yarvik TAB beschikbaar.

take IT now is de oudste en meest ervaren IT etailer in Nederland. Sinds 1998 is take IT now het vertrouwde adres voor het kleinbedrijf, zzp-ers alsmede consumenten. Het assortiment van take IT now bestaat uit meer dan 200.000 IT producten van gerenommeerde merken.

Je kunt kans maken op deze tablet door mee te doen met de actie via onderstaande link. De inschrijving voor dit product eindigt vanavond om 24.00. Morgen wordt de winnaar bekendgemaakt.

Doe nu mee met de actie

 • Delen:

Gerelateerde berichten

Reacties

 1. Nathalie Bosman
  06 december, 2012 om 21:54

  wow ! maak heel graag een kansje !!

 2. kevin gizzie
  07 december, 2012 om 0:02

  geweldige tab. Ben erg benieuwd en oh wat zou ik deze graag winnen!

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.