Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Twee nieuwe ASUS MeMO Pad tablets gespot in de VS

Geschreven door
Geplaatst op8 december 2012, 12:52 CategorieAndroid

Het MeMO merk van ASUS zien we al een tijdje voorbij komen. Zo werd tijdens de CES dit jaar de Eee Pad MeMO ME171 gepresenteerd die momenteel alleen in een aantal Aziatische landen te koop is, en kwam ASUS met de MeMO ME370T wat uiteindelijk de Google Nexus 7 werd. Het MeMO merk zien we dus nauwelijks terug op de markt maar daar komt wellicht verandering in.

ASUS MeMO Pad tablets

Bij de Amerikaanse keuringsinstantie voor draadloze communicatie, de FCC, zijn twee MeMO Pad tablets van ASUS opgedoken. Het gaat om de ASUS MeMO Pad MSQK001, een 7 inch tablet, en de ASUS MeMO Pad MSQK0W, een 10 inch model. Uit de documenten van de FCC kunnen we verder halen dat beide modellen in ieder geval gecertificeerd zijn voor Wifi en Bluetooth communicatie.

Als we kijken naar de geruchten van de afgelopen weken hebben we de ME570T zien opduiken in Japan. Dit zou een 7 inch tablet met Android 4.1 Jelly Bean als besturingssysteem zijn. Ook heeft ASUS onlangs in Zuid-Afrika een goedkope 7 inch Android tablet aangekondigd die zou gaan onder de naam ME172V. Dit model beschikt over minder interessante specificaties dan de Nexus 7 maar zou wel een stuk goedkoper moeten zijn. Waarschijnlijk zal ASUS tijdens CES 2013, begin volgend jaar, de nieuwe modellen officieel presenteren.

Bron: Wireless

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.