Unboxing en review video ASUS Taichi 21 Windows 8 convertible

26 december 2012 1 Minuut 9 Reacties
ASUS-Taichi-2

De ASUS Taichi zou oorspronkelijk in december op de markt verschijnen maar eerder deze maand liet ASUS weten dat de convertible Windows 8 tablet vertraagd is tot ergens in januari. Toch hoeven we niet tot volgend jaar te wachten voor een eerste indruk van het apparaat. Nadat vorige week een aantal promotievideo's opdoken hebben we nu een uitgebreide review video.

ASUS Taichi review

in onderstaande video wordt gekeken naar de 11.6 inch ASUS Taichi 21. Dit model beschikt onder meer over twee 11.6 inch Full HD IPS displays, een Intel Core i5 processor, 4GB aan werkgeheugen, 256GB aan opslaggeheugen, USB en HDMI poorten, en een volledig QWERTY keyboard. Het unieke van de Taichi is natuurlijk het dubbele display; een display voor de standaard Ultrabookmodus en een display (met touchscreen) voor de tabletmodus. Ook zien we dat ASUS een aantal accessoires als een lederen tas, video-adapters en een active digitizer stylus mee levert.

ASUS Taichi kopen

Alle specificaties en meer informatie vind je op de productpagina van de ASUS Taichi 21 en ASUS Taichi 31. Beide modellen moeten in januari naar Nederland komen voor een adviesprijs van 1.299 euro voor het 11.6 inch model met Core i5 processor en 128GB aan opslaggeheugen. Het 13.3 inch model kost in dezelfde configuratie 200 euro meer.

Reacties (9)