Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Verwijzingen naar Office Mobile voor de iPad opgedoken

Geschreven door
Geplaatst op11 december 2012, 10:50 CategorieApplicaties

We hebben het al maanden over mogelijke Office applicaties voor iOS apparaten als de iPad maar Microsoft zelf heeft nog steeds niks officieel bevestigd. Begin vorige maand bracht The Verge het nieuws dat de applicaties daadwerkelijk in ontwikkeling zijn en ergens in februari of maart van volgend jaar moeten verschijnen. Vandaag zijn wederom aanwijzingen gevonden voor Office Mobile voor de iPad.

Office Mobile for iPad

Vandaag zijn op twee pagina’s van Microsoft’s eigen website aanwijzingen gevonden voor Office Mobile applicaties voor de iPad. Op de Franse en Roemeense support website van het bedrijf wordt namelijk gesproken over ‘Office Mobile’, ‘Excel for iPad’ en ‘Powerpoint for iPad’. Op de pagina’s is helaas niet meer informatie te vinden maar een verwijzing van de softwaregigant zelf maakt het nog waarschijnlijker dat we de applicaties binnenkort kunnen verwachten.

Bewerken alleen met abonnement

Uit de informatie die begin vorige maand opdook konden we halen dat de Office Mobile applicaties gratis gebruikt kunnen worden wanneer je een Microsoft account hebt. Dan kun je de bestanden alleen bekijken. Wanneer je ze ook wilt bewerken zou je een abonnement op Office 365 nodig hebben dat binnen de applicaties aangeschaft kan worden. Ook dit heeft Microsoft nog niet bevestigd.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.