Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Wacom Bamboo Stylus Feel voor Android en Windows 8 tablets

Geschreven door
Geplaatst op11 december 2012, 11:29 CategorieAccessoires

Wacom is een van de grotere fabrikanten van styli voor tablets en notebooks en heeft deze week een nieuwe stylus geïntroduceerd in de Bamboo Stylus serie. De Bamboo Stylus Feel is geschikt voor zowel Android als Windows 8 tablets en moet volgens het bedrijf zorgen voor een betere houvast en een nauwkeurigere werking middels de nieuwe ‘feel IT’ techniek.

Wanneer de Bamboo Stylus Feel gebruikt wordt met een tablet die beschikt over een sensor die de ‘feel IT’ techniek ondersteunt dan wordt overgeschakeld op elektromagnetische resonantie waardoor meer en nauwkeurigere input geaccepteerd kan worden. Op deze manier moet het tekenen of schrijven op een tablet nauwkeuriger zijn en wordt het aantal drukniveaus vergroot. Pen en tablet communiceren dan namelijk met golven in plaats van touch. Onder meer de Samsung Galaxy Note 10.1 beschikt over deze techniek.

Prijs en beschikbaarheid

De Feel stylus van Wacom wordt gelanceerd in een standaard editie en een Carbon variant. De Carbon variant is zwart afgewerkt met een zilveren tint. In de VS zal de standaard variant vanaf begin volgend jaar verschijnen voor een prijs van 39,95 dollar, de Carbon versie gaat 79,95 dollar kosten. Wanneer Wacom de Bamboo Stylus Feel naar Nederland brengt is nog niet bekend.

Via: Engadget

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.