Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Winnaars: Cases voor de iPad of Galaxy Tab 10.1

Geschreven door
Geplaatst op4 december 2012, 10:16 CategorieActies

We vieren deze week onze tweede verjaardag en dat doen we door te trakteren. Een week lang geven we elke dag mooie producten weg. Gisteren hebben we samen met Tab2.nl drie cases voor de iPad, iPad Mini of Galaxy Tab 10.1 mogen weggeven en vandaag maken we de winnaars bekend. De winnaars zijn gekozen uit alle deelnemers die zich voor vandaag hebben ingeschreven.

De cases zijn gewonnen door Hans Wassing, Rinkie van Gastel en Maria Bazelmans. Namens ons en Tab2.nl van harte gefeliciteerd! We nemen contact met je op voor het afleveren van de prijs.

Tab2.nl | Tablettoebehoren thuisbezorgd! is dé online specialist als je de beste tablet accessoires wilt kopen. Als dealer van o.a. Apple, Belkin, Samsung, Targus en Piel Frama leveren wij jouw originele hoes, case en andere benodigdheden voor iPad, Galaxy Tab of PlayBook snel en voordelig uit eigen voorraad!

Niet gewonnen? Niet getreurd! Je kunt nog steeds meedoen met de actie van vandaag en de acties van de komende dagen. We geven nog een hoop mooie producten weg!

Doe nu mee met de actie

 • Delen:

Gerelateerde berichten

Reacties

 1. Tom
  04 december, 2012 om 10:47

  Gefeliciteerd met jullie prijs, Hans, Rinkie en Maria!

  ( hoopte al dat ik dit niet ging winnen, hoe stom het ook klinkt, maar ik heb er niets aan omdat ik geen van die tablets bezit ;) )

 2. Ronnie
  04 december, 2012 om 12:42

  Van harte gefeliciteerd met jullie prijzen.

 3. sjeun
  04 december, 2012 om 18:22

  zo das een toffe prijs. gefeliciteerd winnaars

 4. J. Van Breda
  05 december, 2012 om 1:31

  Das toch mooi meegenomen, gefelicited.

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.