Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Ziggo voegt 20 zenders toe aan Ziggo TV app

Geschreven door
Geplaatst op4 december 2012, 17:45 CategorieApplicaties

In oktober breidde Ziggo het aanbod van TV zenders voor de Ziggo TV app waarmee live TV gekeken kan worden op tablets en smartphones al uit en vandaag worden er nog 20 zenders aan het aanbod toegevoegd. Wanneer je als gebruiker van de Ziggo TV applicatie de nieuwste versie installeert krijg je toegang tot maximaal 48 zenders.

48 zenders live te bekijken

Nieuwe zenders zijn onder andere Ketnet, Journaal 24, Crime & Investigation Network en Discovery Science. Het aantal zenders dat je kunt ontvangen is afhankelijk van je TV abonnement. Klanten met TV Standaard kunnen nu 27 zenders bekijken, klanten met TV Plus 36 en klanten met TV Extra 48 zenders. De app is gratis, maar om live TV te kunnen kijken moet je wel beschikken over televisie en internet van Ziggo. Het kan tot 24 uur duren voordat de nieuwe zenders op alle apparaten zichtbaar zijn.

Compatibiliteit

Er kunnen per huishouden maximaal 5 verschillende apparaten geregistreerd worden en er kan tegelijkertijd op maximaal 3 verschillende apparaten naar Live TV gekeken worden. De Live TV functie van de Ziggo TV app werkt op de iPad 1, 2 en 3, iPad mini, de iPhone 3 GS of hoger en de iPod Touch vanaf de 3e generatie, allen met iOS 4.3 of hoger. Daarnaast werkt de eerder gelanceerde Android versie op smartphones met Android 2.3 of hoger en tablets met Android 3.0 of hoger.

 • Delen:

Reacties

 1. sjeun
  04 december, 2012 om 18:29

  ben benieuwd wanneer Ziggo een programma gaat uitbrengen voor laptops. aangezien deze nu ook steeds meer gevormd worden naar een tablet/laoptop. nu moet ik tv kijken op mijn galaxy 3s en das minder prettig.

 2. Thom
  04 december, 2012 om 20:57

  Zo jammer dat de app met custom ROMS niet werken :(

 3. peter
  04 december, 2012 om 21:32

  Jammer dat UPC dat niet heeft.

 4. Ognjen
  04 december, 2012 om 22:40

  @Peter

  Je moet juist blij zijn dat upc dat niet heeft. Want bij upc kunnen ze nooit dingen uit brengen wat geen bugs heeft en dat spreek ik uit ervaring.

 5. J. Van Breda
  05 december, 2012 om 1:35

  Hoop dat ere divisie live ook nog komt.

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.