Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

10 inch ASUS MeMO Pad ME301T tablet duikt op voor 300 euro

Geschreven door
Geplaatst op4 januari 2013, 11:56 CategorieAndroid

Als we alle geruchten, modelnummers en benchmark resultaten mogen geloven dan komt ASUS volgende week met een groot aantal nieuwe tablets naar CES 2013. Eind vorig jaar kwamen we onder meer de MeMO Pad ME371MG met Intel processor, de low-end MeMO Pad ME712V en de high-end MeMO Pad ME570T al tegen. Deze week is de MeMO Pad ME301T gespot.

Wat we precies van elke tablet kunnen verwachten is nog onduidelijk maar van dit nieuwe model, de MeMO Pad ME301T, is ook al een mogelijke prijs gespot. De tablet zou beschikken over een 10.1 inch display, een quad-core Nvidia Tegra 3 processor, 1GB aan werkgeheugen, 16GB aan opslaggeheugen, Wifi, optioneel 3G en Android 4.1 Jelly Bean als besturingssysteem. Wat de specificaties betreft is de tablet dus grotendeels gelijk aan de Google Nexus 7. De tablet zou met een prijs van rond de 300 euro ook niet veel duurder zijn dan de Google Nexus 7.

ASUS-Me301T

Het blijven echter nog onbevestigde berichten die dus niet per se hoeven te kloppen, maar als we kijken naar de specificaties en de prijs zou het kunnen dat ASUS een 10 inch Nexus 7 variant in ontwikkeling heeft die onder de eigen naam gelanceerd zal worden. Google heeft namelijk onlangs de Nexus 10 in samenwerking met Samsung uitgebracht. Tijdens CES 2013, welke volgende week van start gaat, krijgen we meer te horen.

Via: Notebookitalia

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.