Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

13.3 inch Archos FamilyPad 2 tablet duikt op tijdens CES 2013

Geschreven door
Geplaatst op9 januari 2013, 17:43 CategorieAndroid

Eind vorig jaar dook er al informatie op dat Archos bezig zijn zou met een opvolger van de nog niet zo lang geleden gelanceerde Archos Arnova FamilyPad. De 13.3 inch tablet zou al een update krijgen in de vorm van een nieuwe processor en een recentere versie van het Android besturingssysteem. De geruchten lijken nu bevestigd te zijn aangezien de tablet gespot is tijdens CES 2013.

Archos FamilyPad 2

Tech2 heeft vandaag een video en wat afbeeldingen van de Archos FamilyPad 2, welke tijdens CES 2013 tentoongesteld werd, gepubliceerd. Nu het model in het openbaar gesignaleerd is zijn ook de nieuwe specificaties bevestigd. Zo is de 1Ghz Cortex A8 processor vervangen voor een 1GHz dual-core Cortex A9 variant van Rockchip en heeft Archos Android 4.0 Ice Cream Sandwich vervangen voor Android 4.1.1 Jelly Bean.

Verder is de tablet nog steeds uitgerust met een 13.3 inch display, een resolutie van 1.280 bij 800 pixels, 1GB aan werkgeheugen, 16GB aan opslaggeheugen, twee camera’s, USB en HDMI poorten en een 10.500 mAh batterij. Het enige dat nog wel aangepast is, kijkend naar de achterzijde van de tablet, is de naam. De eerste generatie FamilyPad behoorde tot de Arnova familie maar deze naam is nu verdwenen.

Prijs en beschikbaarheid

Wanneer de Arcos FamilyPad 2 te koop zal zijn en voor welke prijs is nog niet bekend. De huidige Arnova FamilyPad is te koop in Nederland voor een prijs van 299 euro.

Via: Arctablet  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.