7 inch Samsung Galaxy Tab 3 (7.0) krijgt mogelijk Full HD display

18 januari 2013 1 Minuut 2 Reacties
Galaxy-Tab-2

We hadden verwacht dat Samsung op het gebied van tablets wat nieuwe modellen zou tonen tijdens CES 2013 maar helaas hield de fabrikant zich nogal stil. Het wordt dus wachten tot het Mobile World Congres in Barcelona eind februari van start gaat. Volgens nieuwe geruchten zou Samsung tijdens die beurs namelijk de Galaxy Tab 3 serie presenteren.

Tijdens het MWC van vorig jaar introduceerde Samsung de Galaxy Tab 2 serie, bestaande uit een 7 inch en een 10.1 inch model. Deze serie is dus alweer een jaartje oud en in deze dynamische markt betekent dit dat nieuwe modellen niet lang uit kunnen blijven. Volgens het Koreaanse ETNews komt Samsung tijdens MWC 2013 met de nieuwe Galaxy Tab 3 serie. Het 7 inch model uit de serie zou voorzien zijn van een Full HD display met een resolutie van 1.920 bij 1.080 pixels.

Echter betekent dit mogelijk niet dat de Galaxy Tab 2 serie zal verdwijnen. In december verscheen namelijk het gerucht dat Samsung modellen in deze serie ook in een rode kleur zou gaan presenteren en dat gerucht is inmiddels door Samsung bevestigd. Daarnaast zijn er deze week ook geruchten verschenen over de mogelijke komst van de Galaxy Note 8.0, een 8 inch tablet met S-Pen stylus.

Reacties (2)