Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Acer Iconia B1-A71 budget Android tablet te koop in Nederland

Geschreven door
Geplaatst op26 januari 2013, 17:37 CategorieAndroid

We zouden er eigenlijk in februari pas voor naar de winkel kunnen maar de Iconia B1-A71, de eerste echte budget tablet van Acer, is sinds deze week al te koop in Nederland. De tablet is uitgerust met minimale specificaties maar dat zorgt ook voor een aantrekkelijke adviesprijs van 139 euro.

2013 wordt het jaar dat ook grotere fabrikanten hun assortiment uitbreiden met budget tablets en Acer is de eerste fabrikant die haar budget tablet in Nederland uitbrengt. Binnen een aantal weken volgt ook ASUS met de nieuwe MeMO Pad 7 tablet.

Acer Iconia B1-A71

De Iconia B1-A71 is in alle opzichten een budget tablet. Het apparaat beschikt onder meer over een 7 inch standaard LCD display met een resolutie van 1.024 bij 600 pixels, een relatief eenvoudige dual-core processor met een kloksnelheid van 1.2GHz, 512Mb aan werkgeheugen en een opslaggeheugen van 8GB. Verder is de Acer Iconia B1-A71 voorzien van onder meer een microSD card reader, wifi, Bluetooth, GPS en een microUSB 2.0 poort. De tablet draait op Android 4.1 Jelly Bean en daarmee heb je onder meer toegang tot Google Now.

Acer Iconia B1-A71 kopen

Acer heeft de Iconia B1-A71 een adviesprijs van 139 euro meegegeven maar zoals je in onderstaande prijsvergelijking kunt zien is de tablet al voor een paar euro minder te koop.

  • Delen:
Acer Iconia B1-A71
Android Jelly Bean (4.1)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.