Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Acer Iconia B1 budget tablet duikt op in hands-on video

Geschreven door
Geplaatst op20 januari 2013, 13:38 CategorieAndroid

We weten inmiddels dat ASUS en Acer dit jaar met 7 inch tablets komen die gericht zijn op het onderste deel van de markt. Eerder deze week kwamen we de ASUS MeMO Pad 7 al tegen in een eerste hands-on video en vandaag is het de beurt aan de Acer Iconia B1. Deze tablet moet in februari naar Nederland komen voor een prijs van 139 euro.

De Acer Iconia B1 is een 7 inch tablet met Android 4.1 Jelly Bean, een van de meest recente Android versies, als besturingssysteem. De tablet is uitgerust met een standaard resolutie display van 1.-24 bij 600 pixels, een 1.2GHz, dual-core processor en 512MB aan werkgeheugen. Qua prestaties hoeven we dan ook niet heel veel van dit model te verwachten. Verder is de Iconia B1 voorzien van 8GB aan opslaggeheugen, een microSD card reader en een microUSB 2.0 poort.

Hands-on video Acer Iconia B1

In onderstaande unboxing en hands-on video, gemaakt door de Duitse collega’s van Techhive, toont de eerste ervaringen met de Iconia B1.

Prijs en beschikbaarheid

De Acer Iconia B1-A71 moet in februari bij de eerste Nederlandse winkels verschijnen en heeft een adviesprijs van 139 euro meegekregen.

  • Delen:
Acer Iconia B1-A71
Android Jelly Bean (4.1)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.