Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Acer Iconia B1 duikt weer op in nieuwe unboxing video

Geschreven door
Geplaatst op31 januari 2013, 12:08 CategorieAndroid

De Acer Iconia B1 is weer in een uitgebreide unboxing video opgedoken. De goedkope en kleine tablet is een interessante keuze voor degenen die de Nexus 7 en andere 7 inch-tablets van rond de 200 euro net iets te duur vinden. De Iconia B1 heeft een Europese adviesprijs van 139 euro.

De Acer Iconia B1 beschikt over een 7 inch LCD-scherm met een resolutie van 1024 bij 600 pixels, 1.2Ghz dualcore-processor, PowerVR SGX531 grafische processor en 512MB aan werkgeheugen. De tablet heeft 8GB aan opslagruimte en een plastic zwart-blauwe behuizing. Door laatstgenoemde is de Iconia B1 erg licht: de tablet weegt maar 320 gram. In een eerdere video werd de Iconia B1 al uitgepakt, maar de nieuwe unboxing video laat nog meer van de kleine goedkope tablet zien.

Iconia B1: video en beschikbaarheid

De onderstaande video is in het Italiaans, maar laat duidelijkere beelden zien van de Iconia B1.

Hoewel de hardware wel degelijk low-end is, kan de Acer Iconia B1 een leuk instapmodel zijn. Volgens Acer heeft de tablet een batterijduur van ongeveer vier uur en heeft de gebruiker de mogelijkheid om van GPS, wifi, Bluetooth 4.0 en de camera aan de voorzijde gebruik te maken. Daarnaast is er ruimte voor een microSD kaart. De Iconia B1 is al bij enkele online retailers te verkrijgen.

  • Delen:
Acer Iconia B1-A71
Android Jelly Bean (4.1)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.