Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Acer Iconia Tab W700 krijgt nieuwe accessoire: Sleeve met keyboard

Geschreven door
Geplaatst op14 januari 2013, 16:27 CategorieHardware

De Acer Iconia Tab W700 is een van de goedkopere Windows 8 tablets als je op zoek bent naar een krachtige processor en de volledige versie van Windows 8. De tablet wordt door Acer vanuit de winkel voorzien van een dock en een keyboard waardoor het apparaat ook als desktop gebruikt kan worden. Binnenkort komt er ook een versie met keyboard sleeve.

Acer heeft tijdens CES 2013 een nieuwe versie van de Acer Iconia Tab W700 getoond. Hoewel er qua specificaties van de tablet zelf niks veranderd is heeft Acer de meegeleverde accessoires wel aangepast. Zo is het dock vervangen voor een sleeve met ingebouwd Bluetooth keyboard. De sleeve kan de tablet in een hoek plaatsen waardoor het keyboard zich in de juiste positie voor de tablet bevindt. Het uiteindelijke doel blijft hetzelfde; je tablet als desktop gebruiken.

Iconia-W700-sleeve-2

Uiteindelijk zal de nieuwe versie met keyboard sleeve de oude variant met keyboard en dock compleet vervangen. De nieuwe variant is inmiddels al in Nederland verschenen en heeft dezelfde adviesprijs als de oude variant; 699 euro. Hiervoor krijg je het model met een Intel Core i3 processor en 64GB aan opslaggeheugen. De Intel Core i5 versie met 128GB aan opslaggeheugen heeft een adviesprijs van 899 euro.

Acer Iconia Tab W700

De Acer Iconia Tab W700 beschikt onder meer over een 11.6 inch Full HD IPS display, een Intel Core i5 of Core i3 processor, 4GB aan werkgeheugen en 64GB of 128GB aan opslaggeheugen. Qua aansluitingen is de tablet voorzien van een USB 3.0 poort en een microHDMI uitgang. Meer informatie en onze ervaringen lees je in de Acer Iconia Tab W700 review.

  • Delen:
Acer Iconia Tab W700
Windows 8

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.