Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Advocatenkantoor geeft elke cliënt gratis Nexus 7

Geschreven door
Geplaatst op23 januari 2013, 13:11 CategorieAndroid

Een Amerikaans advocatenkantoor heeft wel een hele aparte manier om met cliënten te communiceren: elke nieuwe cliënt krijgt een gratis Nexus 7. Volgens het advocatenkantoor is het nieuwe Nexus 7-programma een voorbode van hoe dergelijke bedrijven in de eenentwintigste eeuw gaan werken.

“Met een gratis Nexus 7 worden onze cliënten voorzien van informatie over hun rechtszaak, hebben ze een manier om ons te bereiken en – het belangrijkste – helpen ze ons door hun eigen zaak sterker te maken. Zo kunnen ze bijvoorbeeld foto’s, video’s of verklaringen van getuigen aan het bestand toevoegen”, aldus Larry Disparti, oprichter en directeur van Disparti Law Group, het betreffende advocatenkantoor. “Als hun advocaat kan ik alle informatie die ze mij geven gebruiken om hun zaak nog beter voor te bereiden.”

Disparti gaf zijn cliënten oorspronkelijk een iPad, maar vindt de Nexus 7 meer potentie hebben, mede vanwege de lage prijs en de samenwerking via de officiële applicaties van Google. “We vonden de cloud-opties van de iPad enorm fijn, maar toen we naar de eigenschappen van de Nexus 7 keken was de keuze snel gemaakt”, aldus de advocaat. Onder andere Google Calendar wordt veelvuldig gebruikt: cliënten hebben hierdoor zelf de mogelijkheid om hun afspraken in te plannen. Als zij nog geen Gmail-account hebben, wordt deze speciaal voor ze aangemaakt. 

Naast Google Calendar en Gmail gebruikt het advocatenkantoor ook Google Docs en Google Talk met hun cliënten. De gratis Nexus 7 is alleen beschikbaar voor cliënten die ook daadwerkelijk een zaak bij de Disparti Law Group openen. Even registeren en een tablet in de brievenbus krijgen, zit er dus niet in.

Via: TabTimes

  • Delen:
Google Nexus 7
Android KitKat (4.4)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.