Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Apple kondigt iPad 128GB met Retina scherm aan

Geschreven door
Geplaatst op29 januari 2013, 15:32 CategorieApple

Apple heeft vandaag een iPad met 128GB aan opslagruimte en Retinascherm aangekondigd. De nieuwe iPad 128GB wordt het premium model in de huidige iPad 4-lijn en komt beschikbaar in de kleuren zwart en wit. Al eerder doken berichten op over een iPad met 128GB aan opslagruimte.

Omdat de nieuwe iPad deel uitmaakt van de huidige iPad 4-lijn, blijft het 128GB-model gelijk aan de huidige iPads. Dit betekent dat de 128GB-versie geen nieuwe functies of hardware krijgt. De vierde generatie van de iPad wordt verkrijgbaar in vier verschillende opslagcapaciteiten: 16GB, 32GB, 64GB en 128GB. Het 128GB-model is vrij uniek in de tabletmarkt en vooral bedoeld voor degenen die veel video’s op hun iPad bekijken of de tablet als vervanging van hun laptop of zelfs desktop willen gebruiken.

iPad 128GB: prijs en verkrijgbaarheid

De nieuwe 128 GB versies van de iPad van de vierde generatie zullen vanaf dinsdag 5 februari in een zwarte of witte uitvoering verkrijgbaar zijn voor de adviesprijs van 805 euro voor het iPad-model met Wi-Fi en 935 euro voor het iPad-model met Wi-Fi + Cellular. De nieuwe iPad wordt verkocht in de Apple Store en door verschillende online retailers.

Zodra de nieuwe iPad in Nederland te koop is vind je de laagste prijzen op de productpagina van de Apple iPad 4.

Door de release van de 128GB-versie van de iPad 4 lijkt het erop dat Apple later dit jaar een geheel nieuwe iPad gaat uitbrengen. De iPad 5 zou volgens de geruchten het uiterlijk van de iPad Mini krijgen en het nieuwe 128GB-model zou de meest high-end tablet in de iPad 4-reeks worden, en eveneens de laatste in die reeks.

  • Delen:
Apple iPad 4
iOS

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.