Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Archos lanceert Bluetooth keyboard cover voor de iPad

Geschreven door
Geplaatst op25 januari 2013, 10:33 CategorieAccessoires

We kennen Archos natuurlijk vooral van haar eigen tablet line-up waar ook dit jaar weer tientallen modellen in verschenen zijn, maar de Franse fabrikant richt zich niet alleen op de eigen tablets. Archos heeft vandaag namelijk een nieuw Bluetooth keyboard gepresenteerd dat speciaal voor Apple’s iPad ontwikkeld is.

Het Archos Design Ultra-Thin Bluetooth Keyboard voor de iPad is een product van Archos Design, een divisie van de Franse fabrikant die designs en innovaties van het bedrijf naar verschillende platformen wil brengen. Het uiterlijk van het keyboard voor de iPad doet dan ook veel denken aan het keyboard dat Archos voor de eigen G10 XS serie ontwikkeld heeft. Het keyboard kan ook op drie manieren gebruikt worden; als keyboard voor het tikken van lange teksten, als standaard voor je iPad en als cover voor bescherming van je iPad.

Archos-iPad-keyboard-2

Het keyboard is 5mm dik, weegt 240 gram, communiceert met de iPad middels Bluetooth, beschikt over een verstelbare kickstand en komt met een aluminium case. Het keyboard is voorzien van magneten waardoor deze stevig vast moet zitten wanneer deze als cover gebruikt wordt tijdens transport. Ook wordt de iPad automatisch ingeschakeld zodra de cover verwijderd wordt en wordt de iPad uitgeschakeld wanneer de cover op de tablet gelegd wordt. Dezelfde magneten zorgen ervoor dat de iPad stevig in de ‘dock-positie’ staat voor het tikken van teksten.

Prijs en beschikbaarheid

De accessoire is geschikt voor de iPad 2,3 en 4 en moet in maart op de markt verschijnen voor een adviesprijs van 69 euro.

Bron: Archos

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.