Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Archos lanceert nog twee nieuwe Titanium Android tablets

Geschreven door
Geplaatst op10 januari 2013, 17:43 CategorieAndroid

Archos is één van de weinige fabrikanten die CES 2013 aangrijpt om een hoop nieuwe tablets te lanceren. Nadat eerder deze week de Archos 97 Platinum HD en Archos 80 Titanium opdoken op de beursvloer en de Franse fabrikant eind vorig jaar de Archos 97 Titanium HD presenteerde worden er vandaag nog twee Titanium modellen aan het assortiment toegevoegd.

Archos Titanium serie

Archos maakt het echter (wederom) qua naamgeving van de series niet makkelijker. De nieuwe Platinum en Titanium modellen vallen namelijk in de Elements serie maar zijn zelf een serie binnen deze serie. De Titanium serie bestaat nu uit vier modellen. De vorig jaar gelanceerde 97 Titanium HD met retina display en dual-core processor, en de 101 Titanium, 80 Titanium en 70 Titanium met HD resolutie displays.

Archos-97-Titanium-HD

Alle tablets in de serie beschikken over een LCD IPS display met een capacitief touchscreen, een dual-core 1.6GHz processor met quad-core grafische processor, een aluminium design en Android 4.1 Jelly Bean als besturingssysteem. Ook is er toegang tot de Google Play Store en levert Archos haar eigen Media Center applicaties mee. Wat betreft de overige specificaties weten alleen van de Archos 97 Titanium HD alles al. Voor de specificaties van de andere modellen moeten we nog even geduld hebben.

Overigens heeft Archos deze week nog een extra serie aan de Elements serie toegevoegd. De Archos Platinum serie bestaat onder meer uit de 97 Platinum HD met een retina display en een quad-core processor.

Prijs en beschikbaarheid

De 7 inch Archos 70 Titanium heeft een adviesprijs van 119 euro, de 8 inch 80 Titanium gaat 169 euro kosten, de 10.1 inch Titanium krijgt een prijs van 199 euro mee en de 97 Titanium met retina resolutie zal te koop zijn voor een prijs vanaf 249 euro. Wanneer de nieuwe tablets in de Nederlandse winkels liggen is nog niet bekend.

Bron: Archos, video via Engadget

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.