Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Archos toont 8 inch 80 Titanium tablet met Android 4.1 Jelly Bean

Geschreven door
Geplaatst op9 januari 2013, 10:43 CategorieAndroid

Archos heeft een aantal nieuwe tablets meegebracht naar CES 2013 in Las Vegas. Eerder vandaag kwamen we de nieuwe 97 Platinum HD en 80 Platinum tablets van het Franse bedrijf al tegen en nu is er ook een kleinere versie van de eerder gelanceerde 97 Titanium HD (hierboven afgebeeld) opgedoken. De Archos 80 Titanium moet het helaas wel zonder een retina display stellen.

Archos 80 Titanium

In december presenteerde Archos de 97 Titanium HD tablet, een 9.7 inch tablet met een resolutie van 2.048 bij 1.536 pixels en Android 4.1 Jelly Bean als besturingssysteem. De Franse fabrikant heeft tijdens CES 2013 ook een 8 inch variant van de Titanium HD getoond maar heeft de ‘HD’ toevoeging weggelaten. De tablet beschikt dan ook over een 8 inch IPS LCD display met een standaard resolutie van 1.024 bij 768 pixels.

Verder is de Archos 80 Titanium uitgerust met een 1.6GHz dual-core Rockchip processor, een Mali 400 grafische processor, 1GB aan werkgeheugen, 8GB aan opslaggeheugen, een microUSB poort, een HDMI uitgang en een microSD card reader. De tablet draait net als zijn grotere broer op Android 4.1 Jelly Bean. Onderstaande hands-on video is gemaakt door de collega’s van MobileGeeks.

Prijs en beschikbaarheid

Wanneer de Archos 80 Titanium te koop zal zijn en tegen welke prijs is nog niet bekend.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.