Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

ASUS MeMO Pad 7 (ME172V) verschijnt in hands-on video

Geschreven door
Geplaatst op17 januari 2013, 10:02 CategorieAndroid

We hebben er al verschillende afbeeldingen van voorbij zien komen en vorige week presenteerde ASUS de tablet officieel, maar dit is de eerste keer dat we de ASUS MeMO Pad ME172V in een video te zien krijgen. De 7 inch tablet met Android 4.1 Jelly Bean als besturingssysteem moet eind maart in Nederland verschijnen voor 159 euro.

ASUS MeMO PAD ME172V

Tijdens CES 2013 werd de tablet door Nederlandse collega’s gespot maar moesten we nog geduld hebben en wachten op een officiële onthulling. Een dag nadat CES 2013 ten einde kwam bracht ASUS dan toch het nieuws via een persbericht. De ASUS MeMO Pad ME172V is het low-end model van ASUS voor dit jaar en moet de concurrentie aangaan met onder meer de Acer Iconia B1-A71.

De eerste hands-on video van de MeMO Pad ME172V, blijkbaar ook wel de MeMO Pad 7 genoemd, komt uit Roemenië. Hoewel er niet gesproken wordt en datgene wat we zien niet bijzonder spannend is, krijgen we middels deze video toch een betere indruk van wat we van de tablet kunnen verwachten.

Meer informatie

De ASUS MeMO Pad ME172V zal eind maart in Nederland verschijnen voor een prijs van 159 euro. Hiervoor krijg je de 16GB Wifi-only variant. Meer informatie en alle specificaties vind je op de productpagina van de ASUS MeMO Pad ME172V.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.