Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

ASUS MeMO Pad ME172V eind maart te koop in Nederland voor 159 euro

Geschreven door
Geplaatst op14 januari 2013, 15:28 CategorieAndroid

Eerder vandaag onthulde ASUS nogal onverwacht een nieuwe tablet in de vorm van de MeMO Pad ME172V. Deze 7 inch tablet is gericht op het budget segment van de tabletmarkt en beschikt dan ook over relatief mindere specificaties. ASUS Benelux laat ons vandaag weten dat de MeMO Pad ME712 ook naar Nederland komt en een prijs van 159 euro meekrijgt.

ASUS MeMO Pad ME172V

De ASUS MeMO Pad ME172V beschikt over een 7 inch LCD display met een resolutie van 1.024 bij 600 pixels en een 1GHz single-core processor. Hieruit kunnen we al opmaken dat de tablet geen directe concurrent van de Google Nexus 7 is. Verder is de tablet uitgerust met onder meer 1GB aan werkgeheugen, 8GB of 16GB aan opslaggeheugen, een microSD card reader en een microUSB poort. Aan de voorzijde van de tablet bevindt zich een 1.0 megapixel camera. Qua software beschikt het apparaat over Android 4.1 Jelly Bean.

Meer informatie en alle specificaties vind je op de productpagina van de ASUS MeMO Pad ME172V.

Prijs en beschikbaarheid

ASUS laat ons vandaag weten dat de 16GB MeMO Pad ME172V variant in de laatste week van maart naar Nederland zal komen voor een adviesprijs van 159 euro. Of en wanneer de 8GB verschijnt en voor welke prijs is nog niet bekend.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.