Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

ASUS Padfone 2 accessoires: Carkit, HDTV adapter en USB adapters

Geschreven door
Geplaatst op23 januari 2013, 13:44 CategorieAccessoires

Terwijl we nog steeds wachten op de Nederlandse introductie van de vorig jaar gelanceerde Padfone 2 komt ASUS binnenkort met een aantal speciaal voor dit toestel ontwikkelde accessoires. De Taiwanese fabrikant heeft onder meer verschillende USB en HDTV adapters en een carkit aangekondigd.

De ASUS Padfone 2 is op het eerste gezicht een normale high-end een smartphone maar heeft als unieke feature de mogelijkheid om achterin de zogenaamde Padfone Station geschoven te worden. Hierdoor is het mogelijk je werkzaamheden die je op de smartphone begonnen bent voort te zetten op een 10.1 inch tablet. De tablet is echter niet de enige officiële accessoire die bij de Padfone aangeschaft kan worden.

ASUS Padfone 2 accessoires

ASUS brengt binnenkort een aantal officiële accessoires uit voor de Padfone 2. De eerste accessoire is een speciale ‘Car Cradle’, een carkit waarmee de Padfone eenvoudig in de auto gebruikt kan worden, zowel horizontaal als verticaal. Natuurlijk kan de smartphone middels deze kit ook opgeladen worden. Daarnaast komt ASUS met twee microUSB adapters, een USB-host kabel en een HDTV adapter om de smartphone met een HDTV te kunnen verbinden.

ASUS-Padfone-2-hdtv-adapter

Beschikbaarheid en prijs

Over de prijzen van de nieuwe accessoires en wanneer ze in Nederland verschijnen is nog niks bekend. Mogelijk lanceert ASUS de accessoires tijdens MWC 2013 officieel.

Via: Notebookitalia

  • Delen:
ASUS Padfone 2 en Padfone 2 Station
Android Jelly Bean (4.1)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.