ASUS Padfone 2 duikt op bij eerste Nederlandse winkel

01 januari 2013 1 Minuut 2 Reacties
Padfone-2-pers

Het was de bedoeling dat de tweede generatie Padfone rond de kerst in Nederland zou verschijnen maar door nog onbekende redenen is dit doel niet behaald. De smartphone en tablet combinatie is inmiddels wel bij de eerste Nederlandse winkel opgedoken waarbij aangegeven wordt dat de levering vanaf 10 januari zal plaatsvinden.

Update: De ASUS Padfone 2 is inmiddels op voorraad bij Conrad en moet in maart ook bij Tabletcenter verschijnen.

ASUS Padfone 2 kopen

Conrad is de eerste Nederlandse winkel waar de ASUS Padfone 2 te bestellen is. De winkel vraagt 949 euro voor de 64GB variant wat 50 euro meer is dan de adviesprijs die ASUS tijdens de lancering bekendmaakte. De 32GB variant zou 799 euro gaan kosten. Wel krijg je voor dit bedrag zowel de smartphone (Padfone) als de tablet Padfone Station). ASUS heeft nog geen bijpassend keyboard dock gelanceerd zoals dat ook bij de eerste generatie Padfone gedaan wordt maar gaf onlangs aan dat hier wel aan gewerkt wordt.

ASUS Padfone 2 specificaties

De ASUS Padfone 2 is een 4.7 inch smartphone die achterin een 10.1 inch tablet geschoven kan worden zodat je op een groter scherm kunt werken. De tablet beschikt maakt dus gebruik van de rekenkracht, de software en het opslaggeheugen van de smartphone. De Padfone is uitgerust met een IPS LCD display, een resolutie van 1.280 bij 720 pixels, een Qualcomm Snapdragon S4 Pro processor, 2GB aan werkgeheugen en Android 4.0 Ice Cream Sandwich als besturingssysteem. Overigens is ASUS onlangs al begonnen met de uitrol van Android 4.1 Jelly Bean voor de Padfone 2 waardoor de kans groot is dat je deze update kort na aanschaf aangeboden krijgt.

Meer informatie en alle specificaties vind je op de productpagina van de ASUS Padfone 2.

Reacties (2)