Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

ASUS Padfone 2 duikt op bij eerste Nederlandse winkel

Geschreven door
Geplaatst op1 januari 2013, 15:10 CategorieAndroid

Het was de bedoeling dat de tweede generatie Padfone rond de kerst in Nederland zou verschijnen maar door nog onbekende redenen is dit doel niet behaald. De smartphone en tablet combinatie is inmiddels wel bij de eerste Nederlandse winkel opgedoken waarbij aangegeven wordt dat de levering vanaf 10 januari zal plaatsvinden.

Update: De ASUS Padfone 2 is inmiddels op voorraad bij Conrad en moet in maart ook bij Tabletcenter verschijnen.

ASUS Padfone 2 kopen

Conrad is de eerste Nederlandse winkel waar de ASUS Padfone 2 te bestellen is. De winkel vraagt 949 euro voor de 64GB variant wat 50 euro meer is dan de adviesprijs die ASUS tijdens de lancering bekendmaakte. De 32GB variant zou 799 euro gaan kosten. Wel krijg je voor dit bedrag zowel de smartphone (Padfone) als de tablet Padfone Station). ASUS heeft nog geen bijpassend keyboard dock gelanceerd zoals dat ook bij de eerste generatie Padfone gedaan wordt maar gaf onlangs aan dat hier wel aan gewerkt wordt.

ASUS Padfone 2 specificaties

De ASUS Padfone 2 is een 4.7 inch smartphone die achterin een 10.1 inch tablet geschoven kan worden zodat je op een groter scherm kunt werken. De tablet beschikt maakt dus gebruik van de rekenkracht, de software en het opslaggeheugen van de smartphone. De Padfone is uitgerust met een IPS LCD display, een resolutie van 1.280 bij 720 pixels, een Qualcomm Snapdragon S4 Pro processor, 2GB aan werkgeheugen en Android 4.0 Ice Cream Sandwich als besturingssysteem. Overigens is ASUS onlangs al begonnen met de uitrol van Android 4.1 Jelly Bean voor de Padfone 2 waardoor de kans groot is dat je deze update kort na aanschaf aangeboden krijgt.

Meer informatie en alle specificaties vind je op de productpagina van de ASUS Padfone 2.

 • Delen:
ASUS Padfone 2 en Padfone 2 Station
Android Jelly Bean (4.1)

Reacties

 1. T.A Blet
  02 januari, 2013 om 10:10

  Is toch vreemd!
  Niet dat Conrad nou onbekend is, ik heb er ook wel eens wat besteld.
  Maar dit verwacht je toch niet.
  Je zou verwachten dat deze eerder bij de bekendere zaken te zien zou zijn.
  Blijkt toch eeen merkwaardig product te zijn die Padfone.
  Of zien jullie dat anders.

 2. Chris
  17 januari, 2013 om 17:54

  zeker een merkwaardig product, hoe moeilijk kan het zijn om een lanceerdatum bekend te maken.
  ik wacht al zeker 1,5 jaar op de padfone, maar wil hem wel bij een bekende retailer kopen. heb namelijk nog nooit van Conrad gehoord.
  ik weet ook niet meer of ik er nog langer op ga wachten.
  ik ben namelijk wel een fan van asus!
  (verstuurd vanaf asus eeepad)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.