Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Dell lanceert goedkope Essentials variant Latitude 10 Windows 8 tablet

Geschreven door
Geplaatst op11 januari 2013, 11:09 CategorieHardware

Dell heeft deze week een nieuwe variant van de in oktober gelanceerde Latitude 10 Windows 8 tablet gelanceerd. De goedkopere versie krijgt de naam Essentials mee en levert een aantal features in ten opzichte van de standaard variant. Daarnaast heeft Dell de prijs van de standaard versie verlaagd, van 789 euro naar een prijs vanaf 654 euro. Dat is wel de prijs zonder BTW.

Dell Latitude 10

De standaard versie van de Dell Latitude 10 beschikt over een 10.1 inch IPS LCD display met een resolutie van 1.366 bij 768 pixels. Verder is de tablet onder meer voorzien van een Intel Atom Clover Trail processor, een werkgeheugen van 2GB, draadloze communicatie via wifi en Bluetooth, en USB en HDMI aansluitingen. De tablet draait op de volledige versie van Windows 8. Bij de Nederlandse introductie begin november had de tablet nog een prijs van 789 euro maar deze is inmiddels verlaagd tot 654 euro exclusief BTW.

Latitude 10 Essentials variant

Voor ruim 100 euro minder kun je nu ook kiezen voor de Essentials versie van de Latitude 10. Deze versie is iets minder uitgebreid dan de standaard Latitude 10 en moet het doen zonder onder meer een 3G optie, HDMI poort en een verwisselbare batterij. Beide tablets zijn ontworpen voor de zakelijke markt waarbij de Latitude 10 Essentials gericht is op het MKB en onderwijs en de standaard Latitude 10 op grootzakelijk gebruik.

Beide Latitude 10 Windows 8 tablets zijn inmiddels te bestellen via de website van Dell.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.