Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

DWiT: Deze Week in Tablets #65

Geschreven door
Geplaatst op7 januari 2013, 13:58 CategorieAndroid

De laatste podcast is alweer van vorig jaar maar in 2013 gaan we natuurlijk gewoon door. Samen met Sam bespreek ik elke week de laatste nieuwtjes en ontwikkelingen op het gebied van tablets, applicaties en mobiele besturingssystemen van afgelopen week. Naast kort nieuws gaan we ook dieper in op diverse ontwikkelingen.

Deze week houden we het door CES 2013 kort maar natuurlijk bespreken we even wat er tussen kerst en vandaag gebeurd is op het gebied van tablets, al is het wat stil geweest. Maar, gelukkig hebben we in de tussentijd drie mooie reviews van Windows 8 tablets kunnen maken die we dan ook kort bespreken. Daarnaast blikken we vooruit naar wat CES 2013 ons deze week zal bieden op het gebied van tablets. Zo verwachten we de reeds gelanceerde Windows 8 tablets opnieuw tegen te komen en kijkend naar alle geruchten komen de meeste grote fabrikanten met nieuwe Android tablets.

[powerpress]

Mocht de player niet lijken te werken is het mogelijk dat je de pagina een keer moet verversen. Heb je iTunes? Neem dan hier een gratis abonnement op onze podcast. Gebruik je een andere applicatie? Neem dan een abonnement via onze Feed.

Gerelateerde tablets artikelen

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.