Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

DWiT: Deze Week in Tablets #67

Geschreven door
Geplaatst op21 januari 2013, 12:25 CategorieAndroid

Afgelopen week draaide het vooral om geruchten maar ook daarmee is de podcast van deze week goed te vullen. Samen met Sam bespreek ik elke week de laatste nieuwtjes en ontwikkelingen op het gebied van tablets, applicaties en mobiele besturingssystemen van afgelopen week. Naast kort nieuws gaan we ook dieper in op diverse ontwikkelingen.

Deze week hebben we het in de podcast voornamelijk over geruchten waarin nieuwe tablets de hoofdrol spelen. Zou komt ASUS binnenkort mogelijk met een 10 inch MeMO Pad tablet met een aantrekkelijk prijskaartje, zou Samsung diverse nieuwe tablets in ontwikkeling hebben waaronder een 8 inch Galaxy Note tablet, en presenteert Google binnenkort mogelijk een snellere variant van de Google Nexus 10. Daarnaast kijken we ook naar een nieuwe en interessante tablet die Sony vandaag gepresenteerd heeft en bespreekt Sam zijn ervaringen met de Kobo Arc, een geduchte concurrent voor de Google Nexus 7.

[powerpress]

Mocht de player niet lijken te werken is het mogelijk dat je de pagina een keer moet verversen. Heb je iTunes? Neem dan hier een gratis abonnement op onze podcast. Gebruik je een andere applicatie? Neem dan een abonnement via onze Feed.

Gerelateerde tablets artikelen

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.