Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

DWiT: Deze Week in Tablets #68

Geschreven door
Geplaatst op28 januari 2013, 13:02 CategorieAndroid

MWC 2013 komt dichterbij dus hebben we deze week voldoende geruchten te bespreken. Samen met Sam bespreek ik elke week de laatste nieuwtjes en ontwikkelingen op het gebied van tablets, applicaties en mobiele besturingssystemen van afgelopen week. Naast kort nieuws gaan we ook dieper in op diverse ontwikkelingen.

Deze week hebben we het in de podcast vooral over geruchten en cijfers. Verschillende fabrikanten komen de komende weken mogelijk met nieuwe tablets, waaronder Samsung met de Galaxy Note 8.0 en een nieuwe Galaxy Tab 3 serie, ASUS met de MeMO Pad 10 budget tablet en RIM met tablets die gebaseerd zijn op het nieuwe BlackBerry 10 besturingssysteem. Daarnaast hebben we het ook kort over de mogelijkheid van een nieuwe iPad met 128GB aan opslagruimte, het vertrek van ViewSonic uit de tabletmarkt en de onlangs gepubliceerde review van de Dell XPS 12 Windows 8 convertible.

[powerpress]

Mocht de player niet lijken te werken is het mogelijk dat je de pagina een keer moet verversen. Heb je iTunes? Neem dan hier een gratis abonnement op onze podcast. Gebruik je een andere applicatie? Neem dan een abonnement via onze Feed.

Gerelateerde tablets artikelen

 • Delen:

Reacties

 1. tidde
  30 januari, 2013 om 6:58

  Hoi,
  deze podcast kan ik niet downloaden op mijn iphone, is er iets niet ok?
  groet
  tidde

  • Martijn Chel
   30 januari, 2013 om 9:35

   Lukt mij wel. Klik op de link in de tekst. Hiermee ga je naar iTunes en kun je de podcast downloaden. Wel moet je hiervoor ook de Podcast app hebben.

   • tidde
    30 januari, 2013 om 9:39

    Hi Martijn,
    ik gebruik downcaster op mijn iphone, maar inmiddels is het wel gelukt
    dank, vanavond gelijk luisteren wat jullie deze week te melden hebben
    goed werk
    dank!!
    groet
    tidde

   • Martijn Chel
    30 januari, 2013 om 9:45

    Op, top! Graag gedaan en veel plezier!

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.