Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Eerste foto’s mogelijke iPad 5 opgedoken

Geschreven door
Geplaatst op29 januari 2013, 10:32 CategorieApple

De eerste foto’s van de mogelijke iPad 5 laten zien dat de grote tablet eenzelfde design als de iPad Mini zou krijgen en bevestigen hiermee de geruchten. De nieuwe iPad zou in de kleuren zwart en grijs of wit en zilver komen met een dunne behuizing, afgeschuinde randen en een in het algemeen strakker uiterlijk.

De achterkant is op basis van uiterlijk hetgeen van de iPad 4 dat de meeste verandering doorgaat. De iPad 4 zou tevens dit jaar nog in een laatste 128GB-versie verschijnen, waarna later dit jaar de release van de iPad 5 gepland staat.

iPad 5 prototype

De foto’s zijn afkomstig van een Chinese fabrikant van iPad-accessoires die al vaker handige tips heeft doorgespeeld. Volgens 9to5Mac, de website die de foto’s heeft gepubliceerd, is het niet zeker dat het apparaat op de foto’s de iPad 5 is, maar dat het zeker een hele sterke indicatie geeft van wat ons te wachten staat. De foto’s zouden van een iPad 5-prototype zonder het 9.7 inch-scherm zijn. De zwarte rand aan de bovenkant van de mogelijke iPad 5 is voor het ontvangst van 4G-netwerken.

2013-ipad5-2

Als de geruchten kloppen dat Apple daadwerkelijk een 128GB-versie van de iPad 4 op de markt gaat brengen, wordt de iPad 5 waarschijnlijk pas later dit jaar wordt geïntroduceerd.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.