Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Fujitsu komt met nieuwe Stylistic M702 Android tablet

Geschreven door
Geplaatst op31 januari 2013, 13:50 CategorieAndroid

Fujitsu zal tijdens CeBIT 2013 een nieuwe Android tablet presenteren die met name bedoeld is voor gebruik in de industrie. De Fujitsu Stylistic M702 is zoals menig andere tablet van de fabrikant een zogenaamde ‘rugged’ tablet wat inhoudt dat het apparaat tegen een stootje kan en water- en stofbestendig is.

Fujitsu Stylistic M702

De Fujitsu Stylistic M702 beschikt over een 10.1 inch LCD display met een resolutie van 1.280 bij 800 pixels en draait op een quad-core Tegra 3 processor. Verder is de tablet voorzien van 1GB aan werkgeheugen, 32GB aan opslaggeheugen, een microSD card reader, GPS, Bluetooth 4.0, NFC ondersteuning en optioneel 3G/4G. Aan de voorzijde van de tablet bevindt zich een 2 megapixel camera en aan de achterzijde een 8 megapixel variant. De tablet draait op Android 4.0 Ice Cream Sandwich.

Dat de Stylistic M702 gericht is op de professionele gebruikers zien we terug in het verstevigde design, een vingerafdrukscanner voor extra beveiliging en diverse zakelijke programma’s en functies die de fabrikant geïnstalleerd heeft.

Meer Fujitsu Stylistic tablets

Wanneer de Stylistic M702 op de markt verschijnt en tegen welke prijs is nog niet bekend. Tijdens CeBIT 2013, welke begin maart van start gaat, zal Fujitsu ook haar reeds aangekondigde Stylistic Q572 met AMD chip en Windows 8, en Stylistic Q702 met Intel processor en Windows 8 presenteren.

Via: Notebookitalia

  • Delen:
Fujitsu Stylistic M702
Android ICS (4.x)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.