Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Gigabyte lanceert S1185 en S1082 Windows 8 tablets

Geschreven door
Geplaatst op9 januari 2013, 11:23 CategorieHardware

Gigabyte heeft de afgelopen twee jaar al een aantal Windows tablets op de markt gebracht maar voor de eerste keer komt het bedrijf nu met tablets die draaien op het Windows 8 besturingssysteem dat ook daadwerkelijk voor touch geoptimaliseerd is. De fabrikant heeft deze week tijdens CES 2013 de zakelijke S1082 en de op consumenten gerichte S1185 gepresenteerd.

Gigabyte S1082 Windows 8 tablet

De Gigabyte S1082 is een tablet die met name gericht is op de zakelijke gebruiker. De tablet beschikt onder meer over een 10.1 inch IPS LCD display met een resolutie van 1.366 bij 768 pixels, een energiezuinige Celeron dual-core processor van Intel, maximaal 8GB aan werkgeheugen, een 550GB harddisk of kleinere SSD, een HDMI en VGA poort, twee USB poorten, een SD card reader, ingebouwd 3G en een optionele keyboard cover. De tablet wordt verkocht met Windows 8 of Windows 8 Pro.

Gigabyte S1185 Windows 8 tablet

Ook voor consumenten heeft Gigabyte een tablet onthuld in de vorm van de S1185. Dit model beschikt onder meer over een 11.6 inch IPS LCD display met een Full HD resolutie, een Intel Core processor, maximaal 8GB aan werkgeheugen, maximaal 256GB SSD opslaggeheugen, USB en HDMI poorten, twee camera’s en optioneel 3G. Ook dit model komt met Windows 8 of Windows 8 Pro en kan voorzien worden van een bijpassend keyboard dock.

De Gigabyte S1082 zal binnenkort op de markt verschijnen voor een prijs vanaf 649 euro. De S1185 tablet heeft nog geen prijs meegekregen.

Via: MobileGeeks

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.