Google Nexus 7 met 3G te koop in Nederland

07 januari 2013 1 Minuut 22 Reacties
Google-Nexus-7

We hebben het de laatste weken met name over geruchten waarin gesproken wordt over nieuwe en goedkopere Nexus 7 varianten maar ondertussen wordt stilletjes ook de 3G variant van de huidige Nexus 7 tablet in Nederland geïntroduceerd. Twee van onze lezers weten ons vandaag te melden dat enkele Nederlandse webwinkels de tablet reeds online geplaatst hebben.

Google Nexus 7 met 3G in Nederland

De Google Nexus 7 werd in de zomer van vorig jaar als 16GB Wifi-only variant gelanceerd en was meteen een van de meest populaire Android tablets. Niet veel later kwam Google met de Nexus 7 met 32GB aan opslaggeheugen welke inmiddels de 16GB versie vervangen heeft en voor dezelfde prijs van 249 euro te koop is. Google liet tijdens de lancering van het 32GB model ook weten dat er een 3G versie aan zou komen. Hier hebben we even op moeten wachten maar inmiddels verschijnt het model bij de eerste Nederlandse winkels.

Met dank aan lezers Michael en Bas kwamen we erachter dat Conrad en Tabletcenter de tablet inmiddels op de website geplaatst hebben. Tabletcenter heeft de Nexus 7 met 32GB en 3G module online staan voor een prijs van 359 euro en geeft aan zelfs al voorraad te hebben. Ook Conrad heeft het model online gezet maar dan voor een vriendelijkere prijs van 319 euro. De winkel verwacht de tablet vanaf 14 januari te kunnen leveren.

Waarschijnlijk zullen op korte termijn meer winkels volgen. Op de productpagina van de Google Nexus 7 kun je de laagste prijzen in de gaten houden en vind je een overzicht van alle specificaties en features. Bekijk ook onze uitgebreide Google Nexus 7 review.

 

Reacties (22)