Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Haier lanceert HaierPad Mini en Maxi Android tablets

Geschreven door
Geplaatst op16 januari 2013, 12:07 CategorieAndroid

Haier heeft tijdens CES 2013 een nieuwe serie tablets gepresenteerd die gaan onder de naam HaierPad. De serie bestaat uit drie tablets en een phablet. Alle modellen zijn uitgerust met Android 4.0 Ice Cream Sandwich, een 4:3 of 16:9 IPS LCD display, Bluetooth 2.1 voor draadloze communicatie en een metalen afwerking.

HaierPhone PAD511

De HaierPhone is zoals de naam al aangeeft meer een smartphone dan een tablet maar kan door het formaat van 5.3 inch in de phablet categorie geplaatst worden. De phablet beschikt over een IPS LCD display met een resolutie van 960 bij 540 pixels, een 1.5GHz dual-core processor, wifi, 3G, Bluetooth 2.1, 4GB aan opslaggeheugen en een 8 megapixel camera aan de achterzijde.

De HaierPhone PAD511 moet in het eerste kwartaal van dit jaar in de Benelux verschijnen voor een prijs van 299 euro.

HaierPad Mini

De HaierPad Mini komt in twee varianten; een 7 inch variant met een 16:9 display en een 8 inch variant met een 4:3 display. Beide tablets beschikken over een IPS LCD display, een slanke metalen behuizing en Android 4.0.3 Ice Cream Sandwich. Ook zijn de tablets uitgerust met een 1.5GHz dual-core processor, 1GB aan werkgeheugen, 8GB aan opslaggeheugen, wifi, Bluetooth 2.1, een miniUSB poort, een microSD card reader, en twee camera’s. De 7 inch HaierPad beschikt over een 3200 mAh batterij, terwijl de 8 inch HaierPad voorzien is van een 4400 mAh batterij.

HaierPad-Mini

De HaierPad PAD712 (7 inch) en HaierPad PAD822 (8 inch) moeten in het eerste kwartaal in de Benelux verschijnen voor een adviesprijs van respectievelijk 149 euro en 179 euro.

HaierPad Maxi

Het grootste model in de serie is de HaierPad Maxi. Deze tablet beschikt over een 9.7 inch IPS LCD display met een resolutie van 1.024 bij 768 pixels en een 1.5GHz dual-core processor. Verder is de tablet uitgerust met 1GB aan werkgeheugen, 8GB aan opslaggeheugen, een microSD card reader om het geheugen uit te breiden, wifi, Bluetooth 2.1, een microUSB poort, een miniHDMI poort en een 6000mAh batterij.

De HaierPad Maxi PAD1016 moet dit kwartaal nog in de Benelux verschijnen voor een prijs van 249 euro.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.