Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Heb jij vragen over de ASUS Vivo Tab Smart?

Geschreven door
Geplaatst op3 januari 2013, 13:27 CategorieWindows

Een paar minuten geleden heb ik van Asus de Vivo Tab Smart ontvangen om die de komende tijd eens goed te testen. Een volledige review kan je over een week verwachten. De Vivo Tab Smart is met 499 euro een van de goedkopere opties die een volledige Windows 8 ervaring op een tablet biedt. De Nederlandse beschikbaarheid  van de Vivo Tab Smart is vandaag door Asus Nederland aangekondigd en zal later deze maand in de winkels liggen. 

De ASUS Vivo Tab Smart is qua prijs en specificaties een interessante Windows tablet. Niet alleen beschikt de tablet over het complete Windows 8 besturingssysteem, ook heb je de beschikking over alle belangrijke aansluitingsmogelijkheden en uitbreidingsmogelijkheden. Om het compleet te maken heeft ASUS een speciale TranSleeve ontwikkeld die bescherming biedt maar ook een keyboard bevat. Meer informatie en alle specificaties vind je op de productpagina van de Vivo Tab Smart (ME400).

Vragen over de Vivo Tab Smart?

Ik probeer natuurlijk rekening te houden met de vragen die jullie hebben over dit product. Daarom wil ik dan ook graag op de mogelijkheid wijzen dat jullie vragen kunnen stellen stellen in de Tablets Magazine Vraagbaak. Vanwege de vindbaarheid voor bezoekers die op Tablets Magazine komen op een moment dat dit artikel niet meer bovenaan staat hopen we dat jullie op deze plek eventuele vragen te stellen.

Op dit moment heb ik nog geen 3-in-1 TranSleeve dus daar kan ik helaas nog niets over zeggen. Asus Benelux heeft wel toegezegd te proberen mij zo snel mogelijk ook deze accessoire toe te sturen. • Delen:

Reacties

 1. Michael
  04 januari, 2013 om 13:11

  kan je er ook zo n digitaal pennetje op gebruiken? Ik doe zo af en toe wel eens photoshoppen, werkt dat ook op deze tablet? Kan ik de tablet makkelijk aansluiten op mijn full hd lcd televisie met hdmi aansluiting, zodat ik af en toe ook op een groot scherm kan werken? Of te wel past de resolutie zich dan aan naar full hd?

  • Sam Rijver
   04 januari, 2013 om 13:14

   Er zit geen digitizer op het scherm dus een ‘wacom’ pen is niet mogelijk. Ook is de Z2760 processor niet krachtig genoeg voor photoshop. Een extern scherm kan aansloten worden via de micro HDMI en ondersteund dan de volledige resolutie.

 2. Michael
  04 januari, 2013 om 13:30

  Ik lees op een aantal sites dat de chip wel photoshop draait.

  Z2760 would be answer from Intel to fight on ARM platform – with advantage of running current x86 application without changes – Office 2010, PhotoShop all no problem.

  van mij hoeft het niet super snel te werken als hij het maar doet. Bewerk zo een keer in de maand een keer een fotootje als hobby

  • Sam Rijver
   04 januari, 2013 om 13:46

   Dat is werkt betekent niet dat het werkbaar is. Ik kan geen PS licentie aanschaffen om dit te testen maar de intensievere software die ik tot nu toe op deze chipset gedraaid heb zou ik als onbruikbaar willen omschrijven. Misschien dat je met een hoop geduld eens in de maand er genoeg aan hebt.

   Overige vragen graag via de vraagbaak, zoals beschreven in het artikel.

 3. Nick
  06 januari, 2013 om 0:25

  Draait de volledige versie van w8 soepel op de smart?
  Valt er nog iets te zien wanneer er een zonnetje op het beeldscherm schijnt.
  Zou je de smart kiezen boven een surface RT?

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.