Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

HP Envy x2 hybride Windows 8 tablet nu te koop in Nederland

Geschreven door
Geplaatst op8 januari 2013, 15:50 CategorieHardware

Het heeft even geduurd maar de HP Envy x2 met Windows 8 is eindelijk te koop in Nederland. Het apparaat had eigenlijk niet lang na de lancering van Windows 8 moeten verschijnen maar dit werd al snel uitgesteld tot ‘rond kerst‘. Dat bleek ook niet haalbaar en vandaag maakt HP bekend dat we nu toch echt naar de winkel kunnen voor de tablet.

HP Envy x2

Zoals gezegd is de HP Envy x2 een hybride tablet en dit houdt in dat je het tabletgedeelte als stand-alone tablet kunt gebruiken, bijvoorbeeld onderweg of op de bank. Wanneer je het keyboard dock aansluit kun je productief werken en krijg je extra aansluitingen, plus een extra accu waardoor de batterijduur verlengd wordt. Het keyboard dock wordt aangesloten middels een magneetkliksysteem.

De HP Envy x2 beschikt onder meer over een 11.6 inch IPS LCD display met een resolutie van 1.366 bij 768 pixels, een Intel Atom Clover Trail processor, een werkgeheugen van 2GB en 64GB aan SSD opslaggeheugen dat uitgebreid kan worden middels een microSD card. Verder heb je de beschikking over twee camera’s, een HDMI poort twee USB poorten, Wifi en Bluetooth. Qua software is de tablet uitgerust met de vollledige versie van Windows 8.

Meer informatie en alle specificaties vind je op de productpagina van de HP Envy x2.

Prijs en beschikbaarheid

De HP Envy x2 is vanaf deze week te koop zijn bij een groot aantal Nederlandse winkels, maar nu al op voorraad bij onder meer Bol.com, Dixons en MyCom. De adviesprijs van het apparaat bedraagt 999 euro.

   • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.