Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Hyundai lanceert goedkope 7 inch Android tablet

Geschreven door
Geplaatst op26 januari 2013, 13:43 CategorieAndroid

Als je aan Hyundai denkt dan denk je waarschijnlijk niet meteen aan tablets maar de Koreaanse fabrikant heeft deze week een goedkope 7 inch Android tablet gelanceerd. De Hyundai T7 doet qua uiterlijk opvallend veel denken aan de onlangs gelekte Galaxy Note 8.0, maar dat is hoogstwaarschijnlijk puur toeval.

Hyundai T7 Android tablet

De Hyundai T7 is gericht op het budget segment van de tabletmarkt en heeft dan ook een prijs van 166 dollar meegekregen. Maar voor dat geld krijg je toch aardig wat interessante specificaties. De tablet beschikt namelijk over een 7 inch IPS LCD display met een resolutie van 1.280 bij 800 pixels, een 1.4GHz quad-core Samsung Exynos 4412 processor, een Mali 400 grafische processor, 1GB aan werkgeheugen, 8GB aan opslaggeheugen en een microSD card reader om het geheugen uit te breiden.

Verder is de tablet voorzien van wifi, Bluetooth GPS, diverse sensoren, een HDMI uitgang, twee camera’s en een 3.000 mAh batterij die voor vier uur aan speelplezier moet zorgen. Het enige minpuntje is dat de tablet draait op Android 4.0 Ice Cream Sandwich. Daar hadden we toch liever Android 4.1 Jelly Bean teruggezien.

Hyundai-T7

Prijs en beschikbaarheid

Met een prijs van 166 dollar zou je zeggen dat er ergens een addertje onder het gras moet zitten maar laten we Hyundai het voordeel van de twijfel geven. De kans is echter klein dat deze tablet naar Nederland zal komen.

Via: Liliputing

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.