Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

iOS Quick Tip: Foto’s toevoegen aan een e-mail

Geschreven door
Geplaatst op24 januari 2013, 9:48 CategorieBesturingssystemen

Lang niet alle opties en functies binnen iOS liggen zo voor de hand dat je ze zomaar kan ontdekken. Ik deze serie artikelen deel ik een paar snelle tips die het gebruik van iOS vergemakkelijken of het plezier vergroten. In dit artikel kijk ik naar de mogelijkheid om foto’s (en video) toe te voegen aan een e-mail, vanuit de e-mail applicatie zelf.

Video

Bijna iedereen weet hoe je een foto vanuit de foto app in iOS kan versturen, maar lang niet iedereen weet dat je dan ook nog mogelijkheden hebt om meer foto’s in die mail te zetten en dat het mogelijk is om ook vanuit de Mail app zelf foto’s en video toe te voegen aan een e-mail.

Je kan een foto’s toevoegen aan een e-mail door even kort met je vinger op een leeg stukje scherm te rusten om zo de pop-up met mogelijkheden tevoorschijn te doen komen. Soms is het nodig om nog even via een pijltje te scrollen door deze pop-up maar doorgaans staat meteen “voeg foto of video in” in beeld. Via deze optie krijg je dan de bekende pop-up met een overzicht van je albums zodat je makkelijk en snel een foto kan toevoegen aan de e-mail. Natuurlijk kan je deze stappen herhalen om meerdere foto’s toe te voegen aan de e-mail.

Meer Quick Tips

Vaak proberen wij wat nieuwe dingen uit, dit artikel is daar dus een voorbeeld van. Laat ons weten of je dit handig vindt en of je bijvoorbeeld ook graag een Android en Windows variant zou zien. Natuurlijk zijn jullie tips ook enorm welkom en die kan je delen hier via de reacties of op YouTube.

Voor een overzicht van alle tips en adviezen voor tablets kun je terecht in ons Tips archief.

  • Delen:

Reacties

  1. Tom
    17 augustus, 2015 om 22:26

    Dit is een hele goede tip. Deze mogelijkheid heeft gmail ook, en veel duidelijker aangegeven. Dat was voor mij de reden om de gmail App te gebruiken voor mijn verstuurde e-mails ipv die van Apple op mijn iPad. Apple mag deze mogelijkheden wel wat duidelijker aangegeven.

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.